Annonse: Kassesystem, hvilket skal man velge?

hvordan velge riktig kassesystem. Best i test : S8r.no

Annonse: Dette er et sponset innlegg, og derfor promoteres det og fremheves spesifikke partner som nødvendigvis ikke er bedre enn ikke-nevnte. Alle meninger er subjektive.

Et kassesystem er idag helt essensielt og lovpålagt. Det er i tillegg forskjeller på funksjonene du får med når du kjøpet et kassesystem. De moderne kassesystemene gir løsninger som sky-basert back office. Så hvilket kassasystem skal du velge?

Det gjør det mulig for regnskapsfører å logge seg direkte inn i systemet på nett og hente ut informasjon. Dette er veldig fordelaktig fordi de fleste butikkeiere eller ansvarlige for kassesystemer ikke har så mye erfaring med hva som ofte må uthentes. Dette resulterer i mye strev, slit og tapt inntekt.

Smarte Kassesystemer sparer tid

Idag finnes det utallige leverandører. Du finner for eksempel aktører som som alle leverer kassesystemer. Det kan være vanskelig å velge rett kassesystem så derfor skal vi legge frem noen anbefalinger.

Kasse-system for den lille bedrift

Izettle er et ipad-kassesystem som sparer deg for tid med sine enkle og smarte løsninger. Men Izettle har en prosentgebyr per transaksjon som betyr at om du tjener over en viss sum så blir det veldig dyrt. Men Izettle er genialt og perfekt for små bedrifter med under 15.000 NOK / mnd i omsetning.

Kasse-system for den voksende bedrift

http://paybox.no

Her skal vi gå rett til hovedpoenget til det beste kassesystemet og det er funksjonalitet. Brukervennlighet og pris som styrer hvor fornøyd man er med et kassesystem.

I de fleste tilfeller så inngår man en avtale på 5 år når man kjøper eller leier et kassasystem og dette kan bli en uforutsett flaskehals. Hvis din omsetning øker til uforutsette høyder og du trenger spesielle moduler eller spesifikasjoner. Hvis ditt kassasystem ikke tilbyr dette så sitter du i en stygg situasjon.

Leverandør: S8R kassesystemer

Problemet ovenfor løser heldigvis S8R Kassasystemer som tilpasser seg dynamisk til en bedrifts vekst. Fra starten av så tenkte S8R på hvordan de kunne revolusjonere bransjen og de fikk de til.

Med S8R helt unike regnskapssystem får du muligheten til å vokse med et regnskapssystem som ligger i skyen, plus at S8R kassesystemer gir fleksibilitet i forhold til arbeidsflyt. Med S8R får du arbeidsflyten du trenger. Ikke bruk unødvendig tid på noe du ikke kan! Regnskapsfører kan enkelt uthente alt han eller hun ønsker, uten at du trenger å løfte en finger.

Denne artikkelen om hvilket kassesystem du skal velge er ment for å hjelpe deg velge riktig kassasystem! Lykke til. Skrevet av Henrik Park  og alle meninger om hva som er best er basert på min subjektiv oppfattelse, og bør derfor ikke tas som fakta på hva som er best når det kommer til valg av kasse.

Les mer om kasseapparater her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *