Kassesystemer fra Paybox. Viktige funksjoner i et kassesystem.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er betalt-innlegg-1.png

Et kassesystem er et opplegg rundt et POS, eller et salgspunkt. Kassesystemer sin oppgave er å fasilitere salg, lagre transaksjoner og hjelpe deg bokføring og kalkulering av priser. Nå finnes det utallige forskjellige systemer og det er like mye variasjon og forskjellige funksjoner som det finnes kassesystemer.

bilde av kassesystem, kassesystem, kassesystemer, kassesystem fra Paybox

Dette kan gjøre det svært vanskelig for bedriftseiere og administratorer å finne systemet som dekker akkurat deres behov. Det skal vi forsøke å hjelpe dere med i dag. Vi har alliert oss med gutta fra Paybox, som er en leverandør av kassesystemer. De skal hjelpe oss med sin overlegne kunnskap og flere tiår med erfaring til å hjelpe våre kjære lesere med og finne ut hva de bør se etter i et kassesystem.

Så la oss komme i gang. Sannsynligvis har du en nyoppstartet bedrift, ambisjoner om å starte en, eller kanskje du rett og slett er trøtt og oppgitt over deres eksisterende kassesystemer. Hvilke funksjoner og hva slags utforming dere trenger til deres kassesystem avhenger helt av hva slags bransje dere driver. En helsesalong og en butikk vil trenge ganske forskjellige funksjoner. Til tross for dette er Paybox sine løsninger svært optimaliserer, noe som vil si at den kan endres og justeres så systemet passer til din bransje.

La oss se på 3 forskjellige næringer, og hvilke bransjemessige funksjoner og utforming som trengs.

Handel & ButikkFrisør & SkjønnhetRestaurant & Bar
klær som henger på et stativ, kassesystem for klesbutikk, kassesystem for handel og butikk, kassesystemer, kassesystem, payboxfrisør som jobber, paybox, kassesystem for frisør, kassesystem, kassesystemer, kassesystem for frisør og skjønnhetServitør på jobb, kassesystem, kassesystemer, kassesystem for restaurant og bar
-Integrerbare løsninger
-Stasjonære
-Betalingsterminaler
-Automatisk varelagertelling
-Nettbutikk-integrasjon
-Kalenderfunksjon
-Fleksibel prising
-Sømløs integrasjon
-Nettintegrasjon

Kassesystem for Handel & Butikk

Integrerbare løsninger

For en butikk er dette helt essensielt. En integrerbar løsning vil for et kassesystem si at relevant maskinvare som inngår i et kassesystem kan koples opp mot den fysiske kassen. Altså at betalinger utført på en betalingsterminal blir sendt til kassen, og at det automatisk printes ut kvittering når en transaksjon er gått igjennom. Dette vil spare dere for mye tid, og føre til at dere får et forutsigbart og robust system.

Stasjonære betalingsterminaler

Selv om dette strengt tatt ikke er en nødvendighet, så er det utvilsomt svært gunstig for en butikk. Stasjonære betalingsterminaler er robuste og tåler en støyt. De varer lenge og sjansen  er mye mindre for at integrasjonen skal bli feilslått eller at bortgang av internett vil lamme bedriften.

Med en stasjonær betalingsterminal som er integrert mot kassen i kassesystem med en nettverkskabel, så kan du fortsette å ta betalt og ekspedere kunder med reserveløsning hvis internettet skulle svikte.

Kassesystem med Automatisk varelagertelling

Denne funksjonaliteten er verdt sin vekt i gull! Hvis du ikke har hatt dette før, så vil denne funksjonen på ditt nye kassesystem kunne gjøre livet ditt mye, mye lettere. Med automatisk varelagertelling så vil ditt varelager automatisk oppdateres hver gang det blir solgt en vare. Når det er for lite igjen av en vare, vil du bli notifisert, og du kan du lett lage en ny handleliste som du gir til leverandør.

Videre så kan du bruke denne flotte funksjonen til å avdekke tap og tyveri i din butikk. Hvis dine funn i en manuell varelagertelling ikke samsvarer med det automatiske varelageret så vet du at det er noe som ikke stemmer. Da kan du bruke denne flotte nyfunnede informasjonen til å iverksette tiltak. Ikke mange vet at et kassesystem kan avdekke tyveri.

Kassesystem for Frisør & Skjønnhet

Kalenderfunksjon

Med en kalenderfunksjon kan fylle tomrommene i dine ansatte sine ledige timer. Med andre ord kan et flott kassesystem hjelpe deg til å øke inntekter! En kalenderfunksjon kan integreres opp mot en nettside, der dine kunder kan booke ledige timer og planlegge sitt besøk.

Kassesystem med Fleksibel prising

Ikke alle hårlengder er like langt, og noen ønsker andre tjenester enn andre. Da er det viktig å ha et prissettingsystem som ikke er helt firkantet. Med et flott kassesystem som inkluderer en god prissettingfunksjon så kan du lett ta korrekt betalt for timer, produkter og tjenester som er brukt.

Kassesystem for restaurant & bar

Sømløs integrasjon

Dette er kjempeviktig for en restaurant eller bar med flere enn bare et par bord. Med sømløs integrasjon på et kassesystem for et serveringssted så vil alle de forskjellige komponentene i systemet kunne jobbe sammen uten at menneskelige inngrep er nødvendig.

Når en servitør trykker inn en bestilling på sin bærbare touchskjerm eller på en stasjonær, så vil matbestillingen automatisk kunne sendes til en kjøkkenskjerm på kjøkkenet, og 

drikkebestillingene til baren. Dette kaller gutta i Paybox ekte sømløs integrasjon.

Når det er på tide med oppgjør, så kan serivøteren kunne splitte opp regning på kassesystemet. Eksempelvis vil også en servitør kunne taste inn bordnummeret på betalingsterminalen for å få opp regningen til bordet. De aller fleste av Paybox sine flotte mobile betalingsterminaler vil kunne skrive ut regningen direkte fra terminalen.

Felles for alle 3

Nettintegrasjon

Gutta i Paybox kan fikse nettintegrasjon mellom kassesystemer og nettsider. Dette åpner for mange spennende muligheter. Blant annet kan du få delt regnskap på salg gjort fysisk i butikk og på nett. Du vil også kunne ha delt varelager.

Hvis du driver en restaurant så vil nettintegrasjon fra Paybox kunne gjøre så gjester kan bestille mat for take-away og henting på deres nettside. Bestillingene går direkte til kassesystem, kjøkkenskjerm og barskjerm!

Som vi allerede har skrevet litt over så kan en kalenderfunksjon på et kassesystem også integreres opp mot en nettside.

Integrasjon med regnskapsystem

Dette vil kunne spare det for mye tid. Pay sine kassesystemer kan sende data over salg, kostnader osv direkte til et regnskapssystem. Da blir det mindre administrasjon på deg, og mer tid til å pleie kunderelasjoner og passe på din bedrift.

Kassesystem med backoffice-løsning

Paybox sine kassesystemer kommer selvfølgelige med kraftige backoffice-løsninger. Dette gjør at du kan gå inn på din egen personlige nettportal for å kunne overvåke salg i din bedrift. Dette gjør at du får oversikt over hvordan det står til i bedriften din, uten å være fysisk tilstede!

Paybox sine modeller

Paybox har 3 kassesystemer som passer alle typer bransjer og nisjer. De forskjellige kassesystemene har priser og utforming så de passer til nystartede bedrifter med trang økonomi, og viderekommende bedrifter.

Paybox Light
395,- Kr/ mnd
Paybox med utstyrspakke
695,- Kr/ mnd
Paybox Power
995,- Kr/ mnd
bilde av Paybox Light, mobil kassesystem, kassesystem på ipad, betalingsterminal, kassesystem, kassesystemerBilde av pakketilbudet Paybox med utstyrspakke, smart 3-i-1 kassesystem, kassesystemer, kassesystem, pengeskuff, betalingsterminal, kvitteringsprinterBilde av Paybox power pakketilbud, kassesystem, kassesystemer
Shopbox light programvare til ditt nettbrett eller mobil. Lån av mobil betalingsterminal medfølger.Smart 3-i-1 løsning. Integrert pengeskuff og kvitteringsprinter i kassesystem. Betalingsterminal medfølger også-Kraftig og svært optimaliserbart system. Kan utformes etter dine behov. Pengeskuff, betalingsterminal, kvitteringsprinter, kundedisplay og strekkodeskanner medfølger.

Sjekk ut Paybox sin nettside for mer informasjon om deres pakketilbud. Ta gjerne kontakt med dem på deres nettside. De svarer gjerne på ethvert spørsmål du måtte ha om deres systemer. Vi håper du har lært masse i dagens innlegg om kassesystemer. Hilsen oss i HKUF.